nlc.hu
Életmód

Kínos találkozásban volt része az OnlyFans modellnek

Lehidalt az OnlyFans modell, mikor meglátta, ki kezdte el követni

Egy családi összejövetelen derült fény az arcpirító egybeesésre.
only fans

A 28 éves Sophia nem rendelkezik óriási követőtáborral, mert mint mondja, csak topless képeket oszt meg magáról, ennél nem megy messzebbre, csak extra felár ellenében. Hozzátette, így is szép összeget keres az OnlyFans munkájával, szóval egyáltalán nem elégedetlen.

A hidegzuhany akkor érte, részletezte egy rádióinterjúban, amikor anyukája bemutatta neki új barátját: álmában sem gondolta volna, hogy az egyik lelkes követőjével találja majd magát szembe.

Még kínosabbá tette az amúgy is kellemtlen helyzetet, hogy a férfi nemcsak egyszerű feliratkozó volt, hanem extra összegeket is küldött a lánynak, aki köszönetképp többet is mutatott magából, sőt, ő is kapott “olyan” fotókat lelkes követőjétől.

Sophia anyukája tudja, hogy a lánya felnőtteknek szóló oldalakon oszt meg tartalmakat, de arról fogalma sincs, hogy mindezt pénzért teszi. 

A lány azt gondolja, hogy az új udvarló valójában nem is az anyukáját szeretné meghódítani, hanem hozzá szeretne közelebb kerülni. Egy ideig tipródott azon, hogy mit tegyen, mostanra azonban úgy döntött, be fogja avatni az anyukáját is a történtekbe.

A hozzászólók szerint semmi meglepő nincs abban, ami Sophiával megesett: aki a világhálón tesz közzé magáról fotókat, előbb-utóbb belefut olyan ismerősbe, akinek nem feltétlenül szeretné megmutatni a bájait…

Akadt azonban olyan vicces kedvű kommentelő is, aki azt mondta, a lány helyében legalább tízszeresére emelné a tarifáját, így kiderülne, hogy annyi pénzért is látni akarja-e az újdonsült barát.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top