nlc.hu
Életmód

Carolina Gomez modellt babának nézik

Műanyag szexbabának nézik, de kikéri magának

A kolumbiai modell szerint csak irigyek az emberek rá.
Szexbaba modell

Carolina Gomez akkor vált igazán híressé – és így a kommentelők céltáblájává –, amikor összejött Yeferson Cossió influenszerrel, a férfinek ugyanis több mint 10 millió követője van az Instagramon. A trollok szerint olyan, mintha a nő egy életnagyságú szexbaba lenne, azzal vádolják, hogy megcsináltatta az ajkát, és az orra sem természetadta módon tökéletesen szimmetrikus, ám Gomez kikéri magának a kritikát. Szerinte egyetlen dolog miatt vádaskodnak az emberek, mert féltékenyek a szépségére. 

A magam részéről az egyetlen dolog, amit megváltoztattam, azok a melleim. Nem tervezek mást csinálni” – fakadt ki az Instagramon, és megosztott egy gyerekkori fotót is, hogy bizonyítsa, nem sebészi úton változtatta meg az arcát. 

De ha már adta magát a lehetőség, akkor Cossióval úgy döntöttek, kihasználják a nő iránti érdeklődést, ezért feltöltöttek egy videót, amin Gomez egy életnagyságú próbababaként viselkedik.  

Gúnyt űztek a barátnőmből” – írta Cossio a felvételhez. – „Úgy néz ki, mint egy baba”? Nos, a barátnőm egy baba.” 

 A rajongók a videó alatti kommentszekcióba özönlöttek, hogy dicsérjék a pár kreatív módját, amiért visszatapsoltak a kritikákra. „10-ből 10 ehhez az előadáshoz” – lelkendezett az egyikük. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top