nlc.hu
Életmód

Sáfrány Emese a kapcsolatáról

Sáfrány Emese Intiről: „Úgy döntöttünk, hogy a kapcsolatunkat nem a nyilvánosság előtt szeretnénk élni”

Az, hogy nem osztanak meg képeket, nem jelenti, hogy nincsenek együtt.

Tavaly nyáron talált egymásra Sáfrány Emese és Inti, ami igazi ajándék volt Emese számára, miután gyermeke édesapjával, Hornyák Ádámmal az év elején a különválás mellett döntöttek. Decemberben viszont a szerelmesek törölték közös fotóikat Instagram-oldalukról, azóta mindenkit az a kérdés tartott lázban, vajon szakított-e a sztárpár. 

Sáfrány Emese

Fotó: Instagram

A TNT zenekar szombat este hatalmas bulit csapott az Arénában, melyen jelen volt a légtornász is. A Blikknek sikerült elkapnia Emesét pár mondatra, aki elárulta, nem hogy szakítottak Intivel, még a fellépésén is nagy szerepet vállalt. 

Tudtam, hogy nagy dobásra készülnek a fiúk, de a koncert minden várakozásomat felülmúlta. Elképesztően jól oldották meg a hang- és a látványtechnikát is, a mindenki számára ismert slágerekről nem is beszélve. Nem csoda, hogy tele volt az Aréna. Inti egyik fellépőruháját én festettem meg. Egy fekete trikóra ezüstös-fehéres mintát rajzoltam, ami a színpadon is jól mutatott – mondta Emese, majd kitért a kapcsolatukra is. – Úgy döntöttünk, hogy a kapcsolatunkat nem a nyilvánosság előtt szeretnénk élni. Az, hogy csak a legritkább esetekben osztunk meg közös fotókat, nem azt jelenti, hogy nem vagyunk együtt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top