nlc.hu
Életmód
Hős hajléktalan, aki megmentett egy gyereket

Forgalmas út felé gurult a babakocsi, egy hajléktalan férfi előzte meg a biztos tragédiát

Tragédiával is végződhetett volna a történet, ha a férfi nincs ott, hogy a gyerek megmentésére siessen.
Autók felé guruló babakocsi

Csodával határos a felvétel, amit Los Angeles egyik autómosójánál rögzítettek a biztonsági kamerák. Az alig néhány másodperces videón az látható, ahogyan egy nő épp a kocsijába pakol, miközben az autó mellett álló babakocsi hatalmas lendülettel megindul a forgalmas út felé. A nő azonnal utána kap, de megbotlik, ezután megpróbál talpra állni, de ismét a földön végzi – közben pedig a babakocsi, benne a pici gyerekkel tovább gurul a biztos tragédia felé. Ám alig egy méterrel azelőtt, hogy a forgalmat elérné, egy férfi szalad be oldalról és állítja meg a babajárgányt.  

Ronald Nessman – merthogy neve is van a hős megmentőnek – a nővérérével tartózkodott a helyszínen, éppen autót akartak mosni. Ekkor vette észre, hogy mi történik és rögtön cselekedett.

A szél olyan erősen fújt, hogy mire odaértem, már a felhajtó tetején volt. Észrevettem, hogy a babakocsi a forgalom felé halad. Ösztönösen felé rohantam, és elkaptam, mielőtt forgalomba rohant volna.

Ezután a férfi visszatolta a kocsit az anyukához, és vigasztalni kezdte. 

Sírt. Sokkot kapott. Ezért öleltem meg. 

A férfi éppen állásinterjúról tartott haza, ugyanis nemcsak a munkáját, hanem az otthonát is elveszítette, hajléktalanként költözött a nővéréhez. Bár most hősként ünneplik, ő csak abban reménykedik, hogy a jó cselekedete egy szebb jövő előszele, mesélte el a Good Morning Americának.

(Kiemelt kép: Twitter/USSGoodGirl)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top