nlc.hu
Életmód

Mell nőt a fiatal nő szeméremtestén

Sokkolta az orvosokat, hogy mell nőtt a nő szeméremtestén

A 24 éves perzsa nő 12 éven keresztül nem fordult orvoshoz a problémával, mivel az nem járt fájdalommal.

A Journal of Medical Case Reports szaklapban iráni orvosok írták meg, hogy egy egyébként minden szempontból egészséges fiatal nő szeméremtestén furcsa kinövést tapasztaltak. Miután eltávolították, mintát vettek belőle, és kiderült, hogy emlőszövetből állt, ami arra utal, hogy gyakorlatilag egy harmadik melle nőtt ezen a szokatlan helyen – írja a brit Sun.

Műtét

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

A mellek elvileg a tejvonal – ami a hónaljnál kezdődik, majd lefelé a mellkason és a hason át az ágyék felé halad – mentén bárhol kialakulhatnak, de az emberi testben szinte mindig a mellkason jelennek meg. Nagyon ritka eset, amikor a mellszövet a test más pontján produkál növekedést, de ez tényleg megtörténhet akár az ágyékon is: ezt kiegészítő mellnek hívják.

Kiegészítő mell a nők hat, míg a férfiak három százalékánál jelenik meg, többnyire vörös mellbimbó formájában. A járulékos szövetben akár emlőrák is előfordulhat, bár ez nagyon ritka, és inkább csak a nagyobb, fejlettebb szövetekben szokott jelentkezni. A szakorvosok többnyire műtétet javasolnak, de az biztos, hogy mindenképp érdemes megvizsgáltatni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top