nlc.hu
Életmód

Trükk a ráncok ellen

20-nak néz ki a 31 éves influenszer – elárulta a ránctalan bőr titkát

Isabelle szigorú rutint követett, hogy a bőre minél fiatalabbnak tűnjön, és most megosztotta tippjeit a rajongóival.

Isabelle egy TikTok-influenszer, aki feleannyi idősnek néz ki, mint a valódi kora (ami 31 év), és a videóiban segít a követőinek, hogy megőrizzék vele együtt a fiatalságukat. Például olyan hackeket oszt meg velük, mint hogy ne használjanak hagyományos törölközőt az arcuk szárítására.

Isabelle már régóta csak a hátán hajlandó aludni, és azt mondja, hogy megszállottja lett ennek az egyszerű trükknek, mivel ez az, ami segít késleltetni és csökkenteni a ráncok megjelenését az arcán. A beauty-influenszer szerint mindenkinek megmentené a fiatalságát – már ami az arcot és ráncokat illeti –, ha a hátunkon aludnánk.

@isabelle.lux BEAUTY PILLOW ANTI-WRINKLE HACK!!! Im literally obsessed with this its insane. #beautysleep #sleephack #antiwrinkle #reducewrinkles ♬ original sound - Isabelle ⚡️ Lux

A 31 éves nőnek van egy nem szokványos tippje a ráncok csökkentésére – és nem kell fiatalító csodakrémekre vagy puccos kütyükre költeni. A ráncok, mint tudjuk, az öregedés jelei, ahogy a homlok, az ajkak és a szem körül ráncok jelennek meg. Isabelle tippje mindenki számára, hogy késleltesse a ráncok megjelenését a bőrön alvás közben.

„Tanulj meg háton aludni, bármi áron – mondta az influenszer. – Ha az oldaladon alszol, akkor az arcod oldalán alakulnak ki ezek a ráncok, amelyeket semmi sem tud helyrehozni.”

Via; Kiemelt kép: Isabelle Lux Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top