nlc.hu
Életmód

Ő segítette a világra a kisbabát, aki felnőttként a menye lett

22 éve egy komplikált szülésnél segédkezett, a kisbaba azóta felnőtt, és ő lett a menye

Nem mindennapi történet Utah államból.

Mary Ann West régóta dolgozik szülésznőként Utah államban, így volt az akkor is, amikor 2001 júniusában megszületett Stacy és Matthew Poll harmadik gyermeke.

Mary Ann West még ennyi idő után is emlékszik arra a napra, ugyanis olyan komplikációk adódtak, amivel több évtizedes pályafutása során nem találkozott, és amennyire tőle tellett igyekezett megnyugtatni az édesanyát.

Azt nyilván egyikőjük sem gondolta volna, hogy Stacy Poll lánya, Kelsey és Mary Ann West fia, Tyler egyszer majd találkozik, és szerelmesek lesznek egymásba. Pedig így lett, és a fiatalok már össze is házasodtak.  

Mary Ann West

Mary Ann West (Fotó: Fox13 Salt Lake City)

A pár akkor döbbent rá, hogy milyen plusz kapocs köti össze őket, amikor Kelsey babakönyvét kezdték el lapozgatni, és ott volt egy kép Mary Ann Westről, valamint az egyik dokumentumon is az ő írása szerepelt.

„Ott volt az édesanyám mellett, amikor nagyon nehéz pillanatokon ment keresztül, és ez sokat jelent nekem, mert az anyukám a mindenem. Azt, hogy a leendő anyósom is ott volt a születésemkor, ezt nem sok mindenki mondhatja el magáról, és ez egy olyan különleges kapocs vele és édesanyámmal, ami miatt örökké hálás leszek” – nyilatkozta Kelsey Poll. 

(via Good Morning America)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top