nlc.hu
Életmód

Mosdószünet a moziban a RunPee alkalmazással

Kimennél vécére mozizás közben? Így ne maradj le semmiről!

Pisilni kell mozifilm közben, de nem akarunk lemaradni a jó részekről? Ez az alkalmazás segít abban, hogy biztosan ott lehessünk a fontos jeleneteknél.

A mozizás általában nemcsak arról szól, hogy megnézünk egy jó filmet, hanem a nasikról és hatalmas, sajnos felvizezett üdítőkről is. Nehéz ellenállni ezeknek a túlárazott ételeknek, amikor a termet belengi a friss popcorn illata. Így miután elfoglaltuk a helyünk a teremben, és valószínűleg bevertük az üdítő felét még a reklámok közben, film közben fogjuk érezni, hogy nagyon kell pisilnünk, de nem akarunk lemaradni semmiről. Mi ilyenkor a teendő?

Nő és férfi egy pohárból isznak a moziban.

Sokszor annyira leköt a film, hogy nem is vesszük észre, mindent megittunk

A moziélmény sokak számára kikapcsolódást és szórakozást jelent, de néha még a legjobb pillanatokban is előfordulhatnak kellemetlenségek. A RunPee nevű applikáció éppen ezekre a pillanatokra kínál megoldást.

Mi az a RunPee?

A RunPee egy olyan alkalmazás, amely a moziélményt hivatott kényelmesebbé tenni. Az alkalmazás elsődleges célja, hogy segítsen azoknak az embereknek, akik egy hosszabb film alatt kénytelenek elhagyni a termet, például egy WC-szünet miatt. Az applikáció azt is lehetővé teszi, hogy az emberek megtudják, melyik a legmegfelelőbb pillanat egy film alatt egy rövid szünet beiktatására.

Közeli fotó mozis üdítőről.

A nagy üdítők miatt hamar mosdószünetet kell tartanunk

Hogyan működik?

Az alkalmazás egy adatbázisra épül, amely tartalmazza a legnépszerűbb filmek időintervallumait, amikor érdemes elhagyni a termet. Ezeket az időszakokat olyan jelenetek vagy cselekményszálak előzik meg, amelyek kevésbé fontosak a film fő cselekményéhez képest. Az alkalmazás használói beállíthatják a filmet, amelyet éppen néznek, és az alkalmazás figyelmeztetéseket küld nekik, amikor érdemes lenne kimenekülni egy gyors WC-szünetre.

Emellett az applikáció elmondja, hogy mi történik abban a pár percben, ameddig a mosdóban vagyunk, így biztosan nem maradunk le semmiről. Akár előre el is olvashatjuk a jeleneteket, hogy eldönthessük, hogy melyik időpontban akarunk kiszaladni a teremből.

Előnyök

A RunPee alkalmazás több előnnyel is járhat mozizás közben:

  1. Kényelem: Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy tudatosan tervezzünk rövid szüneteket, így nem kell aggódnunk az időzítéssel kapcsolatban.
  2. Kevesebb hiányzás: Az alkalmazás nem fog nekünk spoilerezni, nem fog elárulni semmilyen kulcsfontosságú mozzanatot, mivel csak a kevésbé lényeges részekre hívja fel a figyelmet.
  3. Családbarát: Azok a családok, akik kisebb gyerekekkel mennek moziba, könnyebben tervezhetik a pelenkacseréket és szüneteket az alkalmazás segítségével.

Fejlesztés és jövőbeli irányok

Az alkalmazás folyamatosan frissül, hogy még jobb és pontosabb információkkal szolgáljon a felhasználóknak. Lehetőség van új filmek hozzáadására, és az adatbázist állandóan aktualizálják a friss mozikínálattal. A fejlesztők arra törekednek, hogy az alkalmazás ne csak a filmek szüneteivel foglalkozzon, hanem más moziélményt is fokozó funkciókkal bővüljön.

A RunPee alkalmazás nekünk is segíthet, hogy zavartalanul iktathassunk be szüneteket mozizás közben. Az egyedi szolgáltatásnak köszönhetően nem hagyunk ki egyetlen fontos pillanatot sem. Bármikor kiszaladhatunk, ha idő előtt elfogyna a nasi, vagy ha már nem fér több üdítő.

(Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top