nlc.hu
Életmód

Egy litván férfi többször szívinfarktust színlelt, hogy ne kelljen fizetnie az étteremben

Szívinfarktust színlelt, hogy ne kelljen fizetnie az étteremben, letartóztatták

A férfi többször is alkalmazta már ezt a trükköt, az étteremtulajdonosoknál pedig betelt a pohár.

Letartóztattak egy litván férfit Spanyolországban, aki állítólag több étteremben is szívinfarktust színlelt, hogy ne kelljen kifizetnie a számlát.  Az 50 éves férfi közel húsz vendéglátóhelyen adta a műsorát, először leadta a rendelését, majd miután elfogyasztotta az italokat és ételeket, a mellkasához kapott, és úgy tett, mintha elájulna.  

Ez az átverés egészen addig működött, amíg az egyik étterem tulajdonosa nem fogott gyanút, és nem osztotta szét a többiek között férfiról készült fotót, mert nem szerette volna, ha mások is áldozatául esnek a csalónak.  

Egy férfi a szívéhez kap

Fotó: Profimedia

Néhány héttel ezelőtt az El Buen Comer nevű étteremben 34,85 eurónyi ételt és italt fogyasztott, és miután a pincér az asztalon hagyta a számlát, megpróbált észrevétlenül távozni, de nem sikerült neki. Amikor szembesítettek azzal, hogy fizetnie kellene, feldúltan azt mondta, hogy el kell ugrania a szállodai szobájába pénzért. A személyzet ekkor sem engedte távozni, úgy tett, mintha rosszul lenne, és lerogyott a földre. 

A férfi állítólag már egy éve próbálkozik ezzel a trükkel a Costa Blanca éttermeiben, és állítólag az sem igazán zavarja, ha lebukik, mert tudja, hogyha le is tartóztatják, csak pár napra kerül a rácsok mögé, hiszen nem nagy összegekről van szó. Az étteremtulajdonosoknak természetesen már nagyon elege van, ezért úgy döntöttek összefognak és közösen tesznek majd feljelentést, hátha így a bíróság hosszabb időre küldi majd börtönbe a férfit. 

(via Oddity Central)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top