nlc.hu
Életmód

Röhögnek a netezők a jégkaparós trükkön

„Ez nem hack, csak így kell használni” – Röhögnek a netezők a „forradalmi” jégkaparós trükkön

Egy nő hatalmas felfedezésként mutatta be a jégkaparós „hacket”, aztán kapott hideget-meleget a kommentelőktől.
Jégkaparás az autóról

A TikTokon rengeteg hasznos videó van különböző trükkökről, praktikákról, amelyek sokszor tényleg hatékonyak és megkönnyítik a hétköznapi feladatokat. De néha akadnak olyanok is, amelyek egy teljesen nyilvánvaló dolgot állítanak be újszerű hacknek, és csak a fejünket fogjuk, hogy ezt valaki nem tudta.

Az utóbbi kategóriába tartozik egy DizzyLiz nevű felhasználó videója, aki egy jégkaparós „trükköt” mutatott a netezőknek. A videóban azt látható, hogy a nő a jégkaparó rossz oldalával próbálja levakarni a jeget a szélvédőről, majd teátrális mozdulattal megfordítja az eszközt, és – heuréka! – működik, a jég így már könnyedén lejön az üvegről.

Az persze sosem fog kiderülni, hogy a nő erre tényleg most jött rá, vagy csak a nézettség miatt játszotta el az egészet, de a kommentelők nem hagyták szó nélkül az „óriási felfedezést”.

  • „Ha rájössz, hogyan kell valamit helyesen használni, az nem hack, de azért gratulálok.”
  • „Ez nem hack, csak így kell használni.”
  • „Ez nem csak józan paraszti ész?”

Akármennyire is nyilvánvalónak tűnik a jégkaparó használata, voltak olyanok is, akik nagyon örültek a 3 millió megtekintés fölött járó videónak. Egyikük azt írta, hogy 17 éve vezet, de ezt a módszert most tanulta meg. Igaz, ő meleg vízzel tünteti el a jeget a kocsi ablakáról.

(Kiemelt kép: TikTok/xdizzylizzy10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top