nlc.hu
Életmód

Kovács Jenő öngyilkossági kísérlete

Öngyilkosságot követett el Puskás Öcsi egykori ápolója, 2 hétig volt élet és halál között a 75 éves férfi

Besokallt, hogy átverték, kihasználták és visszautasították.
öngyilkosság

Öngyilkosságot követett el Puskás Öcsi egykori ápolója. A 75 éves Kovács Jenő ötösével kapkodta be a Xanaxot, meg sem állt ezer darabig, majd ráivott egy üveg hűtőfolyadékot, aztán autóba ült. Az árokban kötött ki, ám egy rendőrnő megmentette. Két hétig volt élet és halál között. Aztán ahogy jobban lett, átszállították egy pszichiátriai intézetbe, azóta is ott van, immár nyugodt, szinte kiegyensúlyozott lelkiállapotban – írja a sportal.hu.

Szerelmes lettem. Egy nálam évtizedekkel fia­talabb hölgy rabolta el a szívemet, és vettem a bátorságot, hogy megkérjem a kezét. (…) Fájt, amikor kinevetett, és legalább annyira fájt, amikor rájöttem, hogy a munkahely, ahol őt is megismertem, kihasznált, becsapott. Nincsenek anyagi gondjaim, alighanem ezt használták ki a kollégáim, nagyjából 4 és fél millió forintot adtam kölcsön. Hiába kértem vissza, hitegettek, mellébeszéltek. Besokalltam” – indokolta a portálnak az öngyilkossági kísérletét.

Bevallotta, megbánta, amit tett. „Az élet szép, bolond, aki el akarja dobni magától. (…) A héten hazaengednek, és megteszem a rendőri feljelentést a tartozások miatt. S persze átölelem a lányom, meg a két kamasz unokámat, és megígérem nekik, soha többet nem csinálok ilyet” – mondta Kovács Jenő, aki évekig vigyázott a beteg focilegendára.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top