nlc.hu
Életmód

Oláh Ibolya a tévhitekről

Oláh Ibolya szeretné, ha az emberek nem gondolnák link alaknak

Azt is elmagyarázta, a legtöbben miben tévednek vele kapcsolatban.

Oláh Ibolyát 2003-ban, a Megasztár által ismerhette meg az ország . A mindig lázadó, aranytorkú énekesnő sosem szerepelt a bulvármagazinok címlapján, mindig törekedett a visszafogott és szerény életre. Ez most sincsen másképp, ahogy a születésnapja közeledik. 

Oláh Ibolya

Fotó: Schumy Csaba

Az énekesnő január végén tölti be 46. életévét, de egyáltalán nem készül nagy banzájjal, a Család-barát című műsorban pedig meg is indokolta, hogy miért nem, amit a story.hu szemlézett.

 „Én már úgy vagyok vele, hogy nem nagyon szeretném a születésnapomat megünnepelni, nem akarom, hogy felköszöntsenek. Amikor már közeledik az ember az ötödik X felé, akkor már nem igazán szeretne tudni arról, hogy mennyi idős. Szeretem a munkámat, szeretek dolgozni, és ez egy hatalmas ajándék lesz, hogy telt házas koncertet tartunk a születésnapomon – fogalmazott az énekesnő, aki egyúttal a róla kialakult tévhiteket is szeretné eloszlatni, miszerint egy link alak volna. – Nagyon sokan tévhitben vannak. Amikor az ember ott látja az előadót a színpadon, a koncerten, és apai-anyait belead, az rengeteg munka. Mindig visszakapom azt, hogy ó, a ti munkátok az nem is munka, csak szórakozol, te is jól érzed magad. Rengeteg próba veszi ezt körül, mire az ember kiáll a színpadra. Felkészültnek kell lenni nagyon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top