nlc.hu
Életmód

Király Viktor a műtétje után

Király Viktort két embernek kellett a vécére segítenie műtétje után

Az énekes egy ideig ágyhoz lesz kötve.

Király Viktor nem a legkönnyebb hónapjait éli. Tavaly nem titkolta, hullámvölgybe került a házassága, melyért mind a ketten küzdöttek, de még mindig nem dőlt el semmi sem. Emellett egy makacs betegség is kialakult nála. 

Király Viktor

Fotó: RTL

Csütörtökön 24 óráig elérhető Instagram-történetében számolt be arról, milyen betegséggel küzdött idáig. 

Ha láttátok az Ázsia Expresszt, akkor lehet, hogy észrevettétek, hogy volt egy csomó feladat, ahol egy kicsit szenvedtem. Ez a sérvem miatt volt. Van egy baloldali lágyéksérvem, amit eddig tudtam húzni – fogalmazott Viktor, majd hozzátette, a növekvő sérv már az éneklésre is kezdett negatív hatással lenni. – Egy másfél órás koncerten egy óra után már kicsit görnyedve énekeltem ki a magas hangokat.”

Péntek reggel ismét hírt adott állapotáról. A műtét sikeres volt, azonban jó ideig ágyban kell még lennie, ráadásul az első órák nem voltak fájdalommentesek. 

Nem emlékszem semmire, de úgy érzem, nagyon jó munkát végzett az egész csapat. Volt azért fájdalom tegnap este, meg most is. Két ember kellett, hogy kisegítsen a vécébe, de szép lassan gyógyulok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top