nlc.hu
Életmód

Ítélet Orosz Bernadett bántalmazása ügyébe

Egy év tíz hónap börtönt kapott az exét, Orosz Bernadettet félholtra verő férfi

A tárgyaláson újra találkozott bántalmazójával a hatgyermekes nő.

Az előkészítő ülésen az ügyészség azt kérte, beismerés esetén ítéljék 3 és fél év börtönre azt a volt katonát, aki bő 4 évvel ezelőtt felismerhetetlenre összeverte a volt párját, Orosz Bernadettet, de ezt ő nem fogadta el. Most – nem jogerősen – 1 év 10 hónap letöltendő börtönre ítélték K. Istvánt – számolt be a Blikk

Orosz Bernadett,

Orosz Bernadettet 2019-ben brutálisan bántalmazta az exe – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó (2024. február 9-i adás)

Az exkatonát összesen három olyan bántalmazással vádolták meg, amiket Orosz Bernadett ellen követett el. A legborzalmasabb verés 2019. november 9-én történt a honvéd üdülőben. A vacsora után a hatgyermekes édesanya felment a szobába lepihenni, ám az egész délután alkoholt fogyasztó István utánament és azzal gyanúsította meg, hogy egy másik férfival beszélt telefonon. Féltékenységből ököllel többször arcon ütötte a nőt, majd a fejét beleverte a dohányzóasztal lapjába, valamint fojtogatta is.

Orosz Bernadett a támadás óta műlencsével él, a tartós stressztől cukorbeteg lett és maradandó károsodásai is lettek a brutális veréstől. Három évvel ezelőtt azt nyilatkozta, hogy csak akkor nyugszik meg, ha rácsok mögött lesz a bántalmazója: „Tehát itt nem az éveken van a hangsúly, hanem, hogy (…) ne legyen felfüggesztett börtönbüntetés. Mert akkor egy időzített bombaként visszakerülne a társadalomba, és mint számtalan esetben, tudjuk ugye, előbb utóbb nagy valószínűséggel más ellen is el fogja ezt követni, aki majd nem éli túl.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top