nlc.hu
Életmód

Így néz ki most Sub Bass Monster

Az idő vasfoga senkit sem kímél: így néz ki most Sub Bass Monster

Szeretnénk azt gondolni, legbelül még mindannyian tinik vagyunk.

Valószínűleg kevés olyan ember van, aki a ’90-es években nem csápolt a Nincs nő, nincs sírás című számra, de ha nem is csápolt, halkan dúdolta magában. Hasonlóan a Négy ütem című dalhoz, melyet Sub Bass Monster tett közismerté kis hazánkban. Sajnos az idő repül, nem csak felettünk. Polgári nevén Máté Szabolcs már 46 éves és kétgyermekes apuka. 

Máté Szabolcs (Sub Bass Monster)

Máté Szabolcs (Sub Bass Monster)
Fotó: Ványi Ákos

A rapper most egy édes videót tett közzé fiával, ami persze úgy aranyos, hogy közben elmorzsolunk egy könnycseppet az idő múlása miatt. Szabolcs egyébként 2017-ben vette feleségül a párját, Ágit, akivel már akkor első közös gyermeküket várták, Beliánt. A következő csöppség, Aurora 2019-ben csatlakozott a családhoz

Az említett videót húsvét alkalmából tette közzé egy vers kíséretében. A kommentelőkben pedig ezúttal sem csalódtunk. „Lett nő, lett sírás?! – írta az egyik, egy másik pedig a Négy ütemet fogalmazta meg másként. 

Sír, büfiz’, locsol, kipufog.

 

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top