nlc.hu
Életmód
Szupermarket tetején élő nő

Egy éven át élt egy szupermarket tetején anélkül, hogy bárki tudta volna

Hangulatos fészket alakított ki magának.
szupermarket

Egy hajléktalan michigani nőt találtak a midlandi Family Fare szupermarket tetején. Körülbelül egy éve tartózkodott ott anélkül, hogy bárki észrevette volna.

A 34 éves nőre a tetőn lévő reklámtábla belsejében bukkantak, amikor az ott dolgozók úgy döntöttek, hogy követik a midlandi Family Fare szupermarket tetejére futó hosszabbító vezetéket. Ekkor találták meg a tetőtéri reklámtáblába belsejében kialakított hangulatos fészket, amiben az oda beköltöző nő padlót is kirakott, sőt számítógéppel és kávéfőzővel is fel volt szerelve a „kégli”. Az ott élő nő bevallotta, ugyan van munkája, de nincs lakása, és körülbelül egy éve él ott.

A midlandi rendőrség információi szerint az emberek időről időre látták a nőt a szupermarket környékén, de aztán hirtelen eltűnt. Senki sem tudta, hová ment, de soha senki nem gondolta volna, hogy a tetőn fészkelte be magát.

A hajléktalan nő nem árulta el a rendőrségnek, hogyan fedezte fel, hogy a Family Fare szupermarket reklámtáblája alatti minikuckót, sőt azt sem, hogyan jutott fel oda anélkül, hogy bárki észrevette volna, ugyanis létra sem volt, amivel felmászhatott volna.

A rendőrség „tetőnidzsának” nevezte el az asszonyt, aki mialatt ott élt, áramhoz is jutott egy konnektoron keresztül. A rendőrök találtak még egy mini íróasztalt, egy számítógépet és egy nyomtatót, ruházatot és egyéb dolgokat, ami egy átlagos otthon felszereltsége.

Amikor felfedezték, hogy ott él, távozásra szólították fel. A nő azonnal engedelmeskedett, miután elnézést kért az esetleges kellemetlenségekért. Nem tudni, hova ment, mivel nem lépett kapcsolatba hajléktalanokat segítő szervezetekkel. Nem emeltek vádat ellene.

(via)

Kiemelt fotó forrása: YouTube / NBC News – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top