nlc.hu
Életmód
Már csak 25 kiló, de még mindig fogyni akar

Már csak 25 kiló, de még mindig fogyni akar

Nem törődik a kritikákkal.

Mindössze 25 kilót nyom egy kínai nő. Miután a közösségi médiában megmutatta extravékony testét, felrobbantotta a netet. Az pedig csak hab a tortán, hogy a 160 centis hölgy kijelentette: még soványabb szeretne lenni.

A „Baby Tingzi” becenevű nő több mint 42 ezer rajongót könyvelhet el a Douyinen (a TikTok kínai verzióján), de a kommentelők többsége folyamatosan az influenszer egészsége miatt aggódik. A fiatal nő azonban rendre elhárítja az ilyen aggodalmakat, és kijelentette, esze ágában sincs leállni a fogyással. Az állítja, a csontvázszerű sziluettje egyáltalán nincs negatív hatással az életére.

A Kantonból származó, feltörekvő influenszer folyamatosan olyan fotókat, videókat posztol, melyeken szűk ruhákban feszít, hogy megmutassa extrém sovány testalkatát, és egyáltalán nem törődik a kritikákkal.

A csupán 25 kilós „Baby Tingzi” - Forrás: Douyin via Oddycentral.com

A csupán 25 kilós „Baby Tingzi” – Forrás: Douyin via Oddycentral.com

A legtöbb videójában Baby Tingzi a kamera előtt táncol, és testhezálló ruhákban pózol, megmutatva elképesztő vékony lábát és karját, de az is gyakori, hogy a követői előtt méri meg a súlyát, hogy a fogyásáról tájékoztassa folyamatosan a táborát.

A kommentelők többsége anorexiásnak tartja, és úgy vélik, sürgős orvosi segítségre szorul. „Nehéz elképzelni egy 25 kilós felnőttet”, „A helyében nem mernék túl sokat mozogni, nehogy eltörjenek a csontjaim” – olvasható a hozzászólások között. Vannak, akik tovább is mentek, és „táncoló csontváznak” titulálták.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top