Aktuális

Fordba ül a Túró Rudi

Lecserélik az egyik legfeltűnőbb üzletkötői autót. Az Igazi a jövőben már Ford Fiestával utazik. Összegyűjtöttünk pár érdekes reklámautót.

Vannak különleges céges autók, mint a Red Bullé vagy a Pöttyösé. Előbbit a méretes italos dobozról azonnal kiszúrni, utóbbit pedig festése teszi kirívóvá. Ez a jövőben sem változik, de a Túró Rudit szállító márka új modellre vált. MINI helyett a jövőben Ford Fiestát használnak a cég üzletkötői.

A Ford 2009-es autóbeszállítói tender végén mindkét meghirdetett kategóriában, a kisautó és az alsó középkategóriás autó kategóriában nyerni tudott. Ennek nyomán 64 darab 1,4-es dízel Fiestát, illetve 23 darab 1,6-os dízel Focus szállít a Ford a forgalmazónak.

Úgy tűnik egyébként, a MINI-t kedvelik reklámcélra használni a cégek, az amerikai Delta Airlines szárnyakkal és hajtóművekkel díszítette fel. De persze más modellek is kedveltek, mint a smart, nálunk például a főkefe is használ ilyet, kis kukásautóként. Illik a sorba a Coca-Cola kamionja is.

Nézd meg, milyen lesz az új Rudiautó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top