Aktuális

Forró levestől sérült meg súlyosan két kisgyerek

Egy egyéves kisgyerek, és nem sokkal idősebb testvére sérült meg súlyosan, amikor a tűzhelyről rájuk borult a forró leves. Egyelőre nincs információ arról, hogyan történt a baleset, és ki vigyázott rájuk.

Súlyos égési sérüléseket szenvedett az a két gyerek, akikre ráborult a forrásban lévő leves. A gyermekeket csütörtök este, kékcsei otthonukban érte a szerencsétlen baleset – közölte Pápai György, az Országos Mentőszolgálat Észak-alföldi Regionális Szervezetének igazgató főorvosa.

Forró levestől sérült meg súlyosan két kisgyerekA kisebbik testvér, egy egyéves gyermek súlyos sérüléseket szenvedett. Állapotát a nyíregyházi kórházban stabilizálták, majd továbbszállították a súlyos égési sérülések ellátására is specializálódott budapesti Bethesda Kórházba. A fővárosból rohammentő indult a lélegeztetett, altatásban lévő kis sérültért, akit a nyírségi mentők Polgárnál adtak át a minden eshetőségre felszerelt mentőkocsi személyzetének.

A másik, két-három év közötti gyermek könnyebben sérült, őt a baleset után a kisvárdai kórházba szállították a mentők.

Az esetről péntek reggel újságíróktól értesült a rendőrség – mondta el Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Az ügyben vizsgálat indult.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top