Aktuális

Muppets

Walter a világ legnagyobb Muppet-rajongója. Amikor megtudja, hogy a gonosz olajmágnás, Tex Richman (Chris Cooper) le akarja rombolni a Muppet Színházat, testvérével, Garyvel (Jason Segel), és annak barátnőjével, Maryvel (Amy Adams) elhatározzák, megszerzik a színház megmentéséhez szükséges 10 millió dollárt és összehozzák a Valaha Volt Legnagyobb Muppet Jótékonysági Akciót.

A Muppetek azonban szétszéledtek, mind saját útjukat járják: Topi Maci egy renói kaszinó tribute bandájában, a Moopetsben játszik, Miss Röfi teltkarcsú-divatszerkesztő a párizsi Vouge-nál, Balfék egy Santa Barbara-i klinika dühterápiás kezelésén vesz részt, Gonzó pedig feltörekvő építőipari vállalkozó. Elindulnak tehát, hogy összetrombitálják a régi bandát és egy utolsó show-ra összeállítsák a régi csapatot.

Muppets


Egy-két érdekesség a filmről:
A filmben megannyi híresség tűnik fel, többek között: Mila Kunis, Donald Glover, Mickey Rooney, Dave Grohl, Kristen Schaal, Ricky Gervais, Kathy Griffin, Billy Crystal, Whoopi Goldberg, Rico Rodriguez, Selena Gomez, Danny Trejo, Breki 2002-ben csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán. Dalát, a The Rainbow Connection-t Oscarra jelölték. A Muppetek utolsó szélesvásznú megjelenése (Muppet-show az űrből, 1999) óta 12 év telt el. A számos cameón kívül Liza Minnelli az egyetlen színész, aki már szerepelt a show egy epizódjában, még hozzá 1979-ben. A show befejezése óta ez az első alkalom, hogy a Muppetek visszatérnek régi színházukba.

Bemutató: 2012. január 12.

További információk!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top