Aktuális

Ez történik ma, Máté Péter szülinapján

Budapesten szombat reggel 07:12-kor kel fel a nap és 16:42-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2017. II. 4.

Ezen a napon:

1919-ben a magyar hadseregen belül megalakul az első önálló térképészeti szervezet, a Magyar Katonai Térképészeti Csoport. 1947-ben Máté Péter születésnapja. 1989-ben a  Khomeini ajatollah által vezetett papi tanács halálos ítéletet (“fatvát”) mond ki Salman Rushdie indiai íróra, a Sátáni versek szerzőjére, az iszlám vallás megsértése miatt.

Ez történik ma, Máté Péter szülinapján

A nap mottója:

“A legtöbb ember könnyen megbántódik. Hogyha valami nem tetszik, de nem nagy horderejű dolog, akkor nem kell egyből a másik arcába mondani, se a barátoknak, se a gyerekeimnek, senkinek, mert abból mindig csak sértődés lesz.”

Till Attila

Névnap:

Február negyedike Csenge, Ráhel, Gilbert, Anderz, Kada, Ormos, Rákis, Holló és Ronett napja.

Február negyedikén született:

Grosics Gyula labdarúgó, Máté Péter énekes és Wichmann Tamás kenus

Időjárás:

Szombaton északon, északnyugaton tartósan ködös, máshol változóan felhős idő várható, hosszabb-rövidebb napos időszakokkal. Reggel keleten, északkeleten, napközben helyenként lehet kisebb eső, zápor, hajnalban északkeleten esetleg ónos eső. Délen, délkeleten élénk lehet a szél. Északon, északnyugaton 2–8, máshol 9–14 fok várható. Estig nem érkezik front.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a szombati horoszkóp: “Úgy tervezted, hogy szombaton nagy dolgokat viszel véghez. Ami azt illeti, ezek a nagy dolgok ma elmaradnak. Ennek pedig a kis dolgok lesznek az okai. Ma koncentrálj a kis dolgokra, és foglalkozz azokkal az apróságokkal, amelyekre eddig nem nagyon volt időd, vagy amelyekre eddig nem nagyon jutott a figyelmedből”. A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top