Aktuális

Odaadta cuccait osztálytársainak, majd a vonat elé ugrott az iskolában cikizett fiú

Több tucat diák volt szemtanúja a borzalmas tragédiának.

Több tucat diák nézte végig, ahogy a sínekre fekszik 14 éves iskolatársuk a surrey-i Chertsey vasútállomáson, majd elüti őt a vonat.

A tinédzser átadta hátizsákját, telefonját a barátainak, majd leugrott a peronról a tanítási nap végén. A fiú a sínekre feküdt, amire több gyerek elindult felé, de az idősebb diákok, mivel látták, hogy gyorsan közelít a vonat, hátrahúzták őket.

A fiút Sam Connornak hívták, és barátai szerint folyamatosan cikizték, gúnyolták a római katolikus intézményben, ahova jártak. A Salesian Secondary Schoolt egy boldog és virágzó közösségnek írják le a gimnázium honlapján.

Úgy tudni, a kilencedikes diák gyorsan még egy búcsúüzenetet is lejegyzett egy papírra. Szülei egyelőre sokkos állapotban vannak.

Néhány felnőtt a Daily Mailnek bevallotta, tudott arról, hogy iskolai cikizés zajlik az intézményben, a tanárok viszont azt mondták, nekik nem volt tudomásuk róla. A gyerekeknek most pszichológus segít feldolgozni a tragédiát.


Még aznap este, egy megállóval lejjebb újabb öngyilkosság történt a vasútvonalon. A második áldozat szintén meghalt.

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresd fel a suicidprevencio.hu-t.

 

(Kiemelt kép: illusztráció, Unsplash)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top