Aktuális

Meccs nézők nélkül? Újabb zárt kapus mérkőzésre kerül sor a koronavírus miatt

Bulgáriában, ahol az Európa-bajnoki selejtezőt tartják, szintén nő a koronavírus-fertőzéses esetek száma.

Bulgáriából vasárnap jelentették az első két koronavírusos esetet, a fertőzöttek száma hétfőn már négyre emelkedett. A járvány terjedése miatt a Bolgár Labdarúgó-szövetség már a hétvégén döntött arról, hogy az élvonalbeli bajnokság soron következő két fordulóját zárt kapuk mögött rendezik meg – írta meg a hvg.hu.

Bulgáriában, ahol az Európa-bajnoki selejtezőt tartják, szintén nő a koronavírus-fertőzéses esetek száma. (Fotó: Getty Images)

Bulgáriában, ahol az Európa-bajnoki selejtezőt tartják, szintén nő a koronavírus-fertőzéses esetek száma (Fotó: Getty Images)

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hétfő délután arról tájékoztatott, hogy a Magyarország elleni, március 26-ra, Szófiába tervezett Európa-bajnoki selejtezőn sem lesznek nézők. Azt írták, a bolgár kormány döntése értelmében az országban meghatározatlan ideig zárt kapuk mögött játszanak minden mérkőzést. 

Az MLSZ megjegyezte azonban, hogy a mérkőzés időpontjáig a bolgár kormány bármikor módosíthatja döntését.

Aktuális híreink koronavírus témában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top