Aktuális
Hirdetés

Meghalt Kún Csaba, a Ghymes zenekar tagja

57 éves korában elhunyt Kún Csaba, a Ghymes zenekar billentyűse.

57 éves korában, betegség következtében elhunyt Kún Csaba, a Ghymes együttes billentyűse. Az atempo.sk honlapon megjelent hírt a zenekar Facebook-oldalán is megerősítették. „Több mint 25 évig játszott velünk. A legjobbak közül való volt. Soha nem felejtjük őt el. Gyászolunk” – olvasható a zenekar tagjainak közleménye.

Kún Csaba 1963. április 2-án, Dunaszerdahelyen született. Általános iskolásként kezdett zongorát tanulni a helyi művészeti iskolában. Tanulmányait a dunaszerdahelyi Elektrotechnikai szakközépiskolában folytatta, ez idő alatt 3 évig a Fortuna együttesben billentyűzött. 1982-től 18 éven át szórakoztató zenét játszott Szlovákiában, Magyarországon és Ausztriában.

Elhunyt Kún Csaba, a Ghymes együttes tagja

Kún Csaba (fotó: Ghymes együttes Facebook)

Ghymes együttessel 1994-től kezdett el dolgozni. Néhány évig a nagyobb koncerteken működött közre, 2000-től viszont már állandó fellépőként szerepelt a zenekarban. Mellette Szarka Gyula önálló koncertjein is rendszeresen fellépett.

Zene, zenészek az nlc-n:

Hirdetés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top