Aktuális

Megemlékezett a Deák téri áldozatokról a fociválogatott kapitánya

Marco Rossi azt írta, az élet az egyetlen dolog, amit nem lehet pótolni, ha elveszett.
Deák téri késelés, helyszínelők

Ahogy arról korábban írtunk, május 22-én éjszaka, két társaság keveredett vitába a Deák téren. Az összetűzés azután fordult tragédiába, miután az egyik társaság egyik tagja kést rántott, majd a másik társaság két tagját több késszúrással halálra sebezte.

A Deák téri kettős gyilkossággal kapcsolatban azóta több részlet is kiderült; többek között az is, hogy a két meggyilkolt fiú azzal válthatta ki a támadást, hogy a társaságukban lévő lányok védelmére keltek. Az áldozatokról kiderült az is, hogy imádták a labdarúgást: egyikük az Újpest/Vízművek szurkolója, másikuk a REAC drukkere volt.

A két fiúról szurkolótársaik nemrég mécsesekkel emlékeztek meg az áldozatokról, most pedig a magyar labdarúgó válogatott kapitánya, Marco Rossi is megemlékezett róluk egy megható Facebook-bejegyzésben. A kapitány azt írta: „Az élet az egyetlen dolog, amit nem lehet pótolni, ha elveszett. Néha borzasztóan nehéz megtalálni a megfelelő szavakat. Ezekben a nehéz pillanatokban az egyetlen dolog, amit megtehetünk, hogy olyan közel maradunk az érintett családokhoz, amennyire csak lehet. Nyugodjanak békében.

Olvasd el híreinket a Deák téri gyilkosságról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top