Aktuális

Majdnem megerőszakoltak egy nőt az aszódi vasútállomásnál, a rendőrség segítséget kér a kereséshez

A képen látható férfit nemi erőszak kísérlete miatt keresi a rendőrség.

Majdnem nemi erőszak áldozata lett egy nő péntek délután az aszódi vasútállomás közelében. A rendőrség szexuális erőszak kísérlete miatt keresi Rácz László bagi lakost, írja a 24.hu.

rendőrség rendőrautó sziréna

Majdnem megerőszakolt egy nőt a bagi lakos, a rendőrség nagy erőkkel keresi. (Fotó: iStock)

A lap úgy tudja, a férfi délután kettő körül sétált az ismerősével Bag felől az aszódi vasútállomás irányába, amikor a nőt minden előzmény nélkül a földre lökte, megpróbálta leráncigálni a nadrágját, majd közösülni akart vele. A nő végig ellenállt, ezért az elkövető kétszer is arcon ütötte, majd a veszekedés és dulakodás közepette önkielégítést végzett a nő előtt.

Ezt a férfit keresik:

Rácz László bagi lakost keresi a rendőrség, mert majdnem megerőszakolt egy nőt.

Rácz László Fotó: Máthé Zoltán /MTI

A Gödöllői  Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri és a jelenlegi tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, az jelentkezzen munkaidőben a helyi kapitányságon. De akik bármit tudnak az esettel kapcsolatban azok névtelenségük megőrzése mellett is bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

További cikkeink a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top