Aktuális

Puskával és késsel terrorizálta a gyerekeket a veszprémi lövöldöző nyugdíjas

A korábban békésnek ismert Mihály egy szerelmi bánata hatására nyúlt az italhoz és vált agresszívvé: már több gyereket támadott és fenyegetett meg fegyverrel. Lövöldözés után hívták ki rá a rendőrséget.

Az Aulich utcai garázssorra rendőrök érkeztek nagy számban: a riasztást azután kapták, hogy két kiskamasz jelentette be, hogy egy helybéli lövöldözött rájuk. A 15 éves fiú és barátnője a garázssoron sétáltak, amikor előjött a garázsából az ittas Mihály, és magához hívta a gyerekeket. Amikor a gyerekek a kerítéshez mentek, a férfinak elborult az agya, légpuskát fogott, és az egyik kamasz fejéhez nyomta. A fiatalok ezután menekülőre fogták, de az ideges férfi kétszer is utánuk lőtt – írta meg a Bors.

Légpuskával lövöldözött. Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

Légpuskával lövöldözött. Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

Az esetnek szemtanúja is volt, egy édesanya hallotta a lövéseket, és látta a füves részre menekülő kamaszokat, akik az eset után gyorsan telefonálni kezdtek. A 69 éves Mihályról kiderült, hogy nem ez az első eset, amikor gond volt vele, másokat is fenyegetett már késsel, illetve puskával. A hírhedt férfi esztergályos garázsát sokan inkább messzire elkerülik. A büntetett előéletű férfi (feleségére késsel támadt) több fegyvert is engedély nélkül tartott, és a helyszínen letartóztatták. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt nyomoznak ellene.

A légpuska nem játék, gyerekek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top