nlc.hu
Aktuális

Baranyi Krisztina karikatúra

Obszcén és szexista rajzot tartott asztalán az exfideszes polgármester Baranyi Krisztináról

Karácsony Gergely primitív, tahó, visszataszító szexizmusnak nevezte a Baranyi Krisztináról készült rajzot, amire nincs mentség.

Mátyás Ferenc, a Momentum önkormányzati képviselője osztott meg egy fotót a csütörtöki IX. kerületi közgyűlésről, amin Bácskai János volt fideszes polgármester asztalán egy Baranyi Krisztina polgármestert ábrázoló gúnyrajz látható.

Szexista gúnyrajzot készítettek Baranyi Krisztináról.

Baranyi Krisztina. Fotó: Facebook

Mátyás azzal kommentálta a Facebookon az esetet, hogy “még el sem kezdődött a testületi ülés, de Bácskai János már bebizonyította, hogy primitív, szexista és mérhetetlenül bunkó. Szégyenteljes viselkedés.

Még el sem kezdődött a testületi ülés, de Bácskai János már bebizonyította, hogy primitív, szexista és mérhetetlenül bunkó. Szégyenteljes viselkedés 🙁

Közzétette: Dr. Mátyás Ferenc - Momentum – 2020. július 2., csütörtök

A hvg.hu szerint az ügy előzménye, hogy még februárban helyi Fidesz frakcióvezetője, Gyurákovics Andrea számonkérte a polgármesteren, hogy miért titkolja az önéletrajzában élete 2014 előtti fontosabb eseményeit. Baranyi Krisztina ekkor azt válaszolta: 

megértem, hogy a bugyimba is bele akar nézni, de akkor azt legközelebb személyesen próbálja meg intézni.

Közben Karácsony Gergely is megosztotta a gúnyrajzról szóló hírt a következő kommentárral:

A primitív, tahó, visszataszító szexizmusra nincs mentség.

Híreink a szexizmusról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top