Aktuális

Vaddisznók tartottak sakkban egy győri családot a Mecsekben

Kirándulni indultak, de bajba kerültek.
vaddisznó

A rendőrök vezették ki az erdőből azt a győri családot, akik túrázni indultak a Mecsekbe, de rájuk esteledett és az őket körbe vevő vadak miatt egy vadászlesen ragadtak – számolt be a police.hu

Mint írják, egy férfi tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy családjával túrázni indultak a Mecsekbe, de nem tudnak kijutni az erdőből. Kisújbányáról indultak a délutáni órákban, azonban rájuk esteledett, ráadásul egy vaddisznó konda körbe vette őket, így egy vadászlesen húzták meg magukat.

A Gyárvárosi, valamint a Pécsváradi Rendőrőrs munkatársai azonnal a keresésükre indultak, miközben telefonon keresztül folyamatosan tartották a lelket a kétségbeesett családban. A jó helyismeretüknek köszönhetően három órán belül megtalálták a segítségre szorulókat. Az állatokat a jármű fényszórójával, valamint hangjelzéssel elriasztották, majd a bajba jutottakat visszaszállították a gépkocsijukhoz.

A túrázóknak az ijedtségen kívül nem esett bajuk.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Még több vaddisznótámadás az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top