Aktuális

Elítélték a volt polgármestert, amiért exe erotikus fotóit szétszórta a városban

Az akkor még aktív polgármester álprofilokon keresztül zaklatta volt barátnőit, sőt Nyíregyházán szétszórt több száz példányt az egyik nőről készített erotikus képből.

Jogerősen 1 év 10 hónap, három év próbaidőre felfüggesztett börtönre ítélte a Nyíregyházi Törvényszék Levelek korábbi Fidesz–KDNP-s polgármesterét, Borsodi Lászlót. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település egykori vezetőjét kétrendbeli zaklatás, személyes adattal visszaélés, becsület csorbítására alkalmas hamis képfelvétel nyilvánosságra hozatala és információs rendszer megsértésének kísérlete miatt marasztalta el a bíróság. 

Elítélték a nőket zaklató volt polgármestert

Elítélték a nőket zaklató volt polgármestert (Fotó: Unsplash)

A Telex azt írja, a 24.hu derítette ki, hogy a 2020. júliusában indoklás nélkül lemondó polgármester ellen zaklatás miatt emeltek vádat.

Az ítélet szerint Borsodi két nő becsületét is megsértette. Az  egyik nővel egyszeri, a másikkal pár hónapig tartó intim kapcsolatban állt, majd a szakítás után álnéven több profilt is létrehozott a közösségi oldalakon és képmegosztókon, amikre a nők tudta és beleegyezése nélkül, többször nevüket és elérhetőségüket is megjelölve feltöltötte a róluk készült erotikus képeket és videókat, sőt az álprofilokon keresztül lejárató üzeneteket is küldött. És ha mindez nem lenne elég,

Nyíregyházán és más környező településeken is szétszórt több száz példányt az egyik nőről készített erotikus képből.

Borsodi a bűncselekményeket aktív polgármesteri ideje alatt követte el. 

Még több hír a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top