nlc.hu
Aktuális

Oltási kálvária

Attilának volt időpontja, de felhívták, hogy mégse kap vakcinát

A nemzetközi sofőrként dolgozó férfi szerint nonszensz, hogy emberek életével játszanak.
oltás

Nemcsak az oltópontokon lévő hatalmas tömeg mutatja a káoszt az oltási rendszerben, hanem az is, ami Kacsics Attilával történik – derült ki a Fókusz riportjából. A férfi úgy érzi, játszanak az emberek életével.

Attila nemzetközi sofőr, gyógyszereket szállít és nem mellesleg cukorbeteg. Bár már volt időpontja, hogy mikor kapja meg a koronavírus elleni vakcinát (az AstraZenecát), felhívták, hogy mégse adják be neki, mert nincs meg a 10 ember, csak 9. Nem érti, hogy miért nem tudtak plusz 1, már regisztrált embert behívni a rendelőbe, hogy meglegyen a létszám. Azóta várja, hogy beoltsák.

„Én elmennék bárhova, hogy beoltsanak, ez az én érdekem is, hogy be legyek oltva, de semmi telefon, semmit nem kaptam. Ha én jövő héten elkapom, akkor köszönhetem annak, hogy nem kaptam meg az oltást” – panaszkodott a férfi.

A Fókusz szerint Attila története is jól mutatja, mekkora a káosz az oltásokkal kapcsolatban. Van, ahol 10 ember sem gyűlik össze, a legtöbb helyen mégis a tömeg a gond.

Kiemelt kép: illusztráció, MTI / Ujvári Sándor 

 

 

A legfrissebb koronavírusos-hírek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top