nlc.hu
Aktuális

Berki Krisztián büntetőfékezési ügye

Újabb büntetőfékezős videót vizsgál a rendőrség, amin egy Berki Krisztiánhoz hasonló férfi az elkövető

Ez már a második eset lenne. Berki szerint az esetkor ő nem is volt Magyarországon.
Újabb büntetőfékezős videót vizsgál a rendőrség, amin egy Berki Krisztiánhoz hasonló férfi az elkövető

Tavaly júniusban hozott nyilvánosságra egy videót a bpiautosok.hu, amin egy Berki Krisztiánra erősen hasonlító férfi büntetőfékez a motorjával – írja a Telex.

A videót a rendőrség is vizsgálja.

A felvételen az látszik, hogy egy robogós (ez esetben is a harmadik kerületben), a Pusztakúti úton kihajt egy másik jármű elé, majd szándékosan lefékez előtte, hátrafordul és valószínűleg magyaráz is valamit. A felvételen, ahogy a közösségnél szokás, a férfi arca és rendszáma is ki van takarva.

A kommentelők között sokan írták, hogy Berki Krisztián van a felvételen. A Telex megkérdezte a celebet, aki azt mondta, nem tudja megnézni a felvételt mert épp egy tanyán forgat, de biztosan nem ő volt, mert tavaly nyáron 3 hónapig Cipruson volt.

Szerdán írtuk meg, hogy vádat emelt az ügyészség egy férfi ellen, aki szabálytalan és indokolatlan fékezéssel vészfékezésre kényszerített egy utasokat szállító autóbuszt 2018. március 17-én Budapest III. kerületében. A Telex és az ügyészségi Facebook-oldalon elérhető videó, valamint az eddigi információk alapján azt írja, hogy a volt FTC-vezérigazgató, Berki Krisztián ügyéről van szó. Berki is megszólalt az ügyben, elismerve, róla van szó.

(via)

(Kiemelt kép: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top