nlc.hu
Aktuális

ALEE produkciója az X-Faktor 1. élő show-jában

X-Faktor: összeugrottak a mentorok Balázs Alex “ALEE” produkciója után

Csobot Adél másképp látta a fiatal rapper előadását, mint a mentortársai.

Szombaton elstartolt a jubileumi X-Faktor első élő-show-ja, négyen már ki is estek a tehetségkutatóból. A mentorokat a válogatón lenyűgöző, időközben nagy közönségkedvenccé vált Balázs Alex “ALEE” biztos továbbjutó volt az első élő-show-ban, egyből széket kapott, a helyét pedig egészen a műsor végéig megőrizte. A produkciója után azonban nézeteltérés alakult ki a mentorok között.

Balázs Alex

Balázs Alex saját szerzeményét adta elő – Fotó: Sajtóklub

Csobot Adél szerint nem kérdés, hogy a korábban mentális problémákkal küzdő ALEE egy őstehetség, de az újdonsült mentor szerint a 16 éves rapper első élő show-s produkciója olyan volt, mintha egy próba lett volna.

Te egy dalszerző vagy, te ezt jól csinálod, benned van mondanivaló, de – most lehet, hogy meg fognak kövezni és majd megvernek a székház előtt – én ennél már sokkal jobb dolgokat láttam már tőled. Olyan volt, mintha ez egy próba lett volna tőled. Zúz mögötted mindenki” – jelentette ki Csobot Adél, mire ALEE mentora, ByAlex teljesen kiakadt: “Jézus Mária, hogy mondhatsz ilyet?! Nem vetted észre, hogy eddig rappelt, most meg énekelt? (…) Megmutatta egy új arcát“.

A vitába Gáspár Laci is beszállt: “Nekem leesett az állam. Én nem gondoltam volna, hogy ő tud énekelni is.”

Puskás Peti is elismerően nyilatkozott ALEE produkciójáról, de megértette Csobot Adél aggodalmát: “Ez a karakter, ami te vagy, most profi köntösbe lett csomagolva, és még ezt szoknunk kell egy kicsit. Van egy nagy sláger, amit megint csináltál, és biztos vagyok benne, hogy ez is milliós nézettség lesz, de itt a helyszínen még rágcsálnom kell azt, hogy vajon átütő produkció volt-e vagy a karaktert szeretem benne.

Olvass még az X-Faktor 10. évadáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top