nlc.hu
Aktuális

Shane Tusup és Szabó Zsófi kapcsolata

Shane Tusup már az édesanyjának is bemutatta Szabó Zsófit

A Blikk szerint Shane Tusup már be is mutatta az Amerikából ideutazó édesanyjának Szabó Zsófit.

Szabó Zsófi és Shane Tusup az amerikaiaknál nemzeti, egyben családi ünnepnek számító hálaadást is együtt töltötték az edző édesanyjával, Cheryl Ann-nel.

A szerelmesek az Instagramon megosztott, 24 óráig látható videókon ugyan Szabó Zsófi és Shane egymásról továbbra sem mutatott felvételeket, a közös vacsoráról – ami az edző állítása szerint részben édesanyja műve-, igen – írja a Blikk.

Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolata

(Fotó: Sajtóklub)

“Shane nagyon várta, hogy végre bemutathassa Zsófit az édesanyjának, és ez meg is történt a napokban. Igyekeznek minél több időt együtt tölteni hármasban, hiszen Cheryl Ann szeretné minél jobban megismerni a nőt, aki elrabolta fia szívét. Egyre több dolgot csinálnak együtt, folyamatosan fejlődik a kapcsolatuk, az pedig szerintem mindent elárul, hogy már egy közös karácsonyi fotózáson is részt vettek. Tulajdonképpen olyan, mintha már egy család lennének.” – mondta Tusup egy jó ismerőse.

(Nyitókép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top