nlc.hu
Aktuális
A megcsalás jelei az OnlyFans modell szerint

Házas férfiak pénzelik az OnlyFans-modellt, aki elmondta, milyen jelei lehetnek a megcsalásnak

A modellt már nem zavarja, ha nős férfiakkal bújik ágyba.

Amy Krupps OnlyFans-modellt évekkel ezelőtt csalta meg a férje, akkor úgy döntött, hogy őt sem érdekli, ha a kiszemeltjének családja van. Azóta jó pénzt keres a népszerű oldalon és az sem izgatja, ha nős férfivel bújik ágyba. Mivel sokat tapasztalt, így már tudja, hogy mik a megcsalás jelei egy kapcsolatban, ezeket pedig meg is osztotta a követőivel.

Az egyik ilyen, hogy a férfiak sokkal többet költenek a szeretőikre, mint a feleségükre. „A készpénzt jobban szeretem a drága ajándékoknál. A szeretőim dobták össze az 500 ezer dolláros házam, amit magam építek fel. Elfogadom a pénzüket, hogy kifizessem a számláimat és kényeztessem magam. Havonta akár 50 ezer dollárt is kapok ajándékba” – idézte a 24.hu a modellt.

amy krupps

Fotó: Instagram

Szerinte négy olyan mondat van, ami szinte biztos, hogy megcsalásra utal:

  • „Találkozom egy barátommal egy italra, de ne várj rám, lehet, elhúzódik.”
  • Ha a párjuk azt mondja, hosszan dolgozik, megbeszélést tart, el kell utaznia, kiemelten gyanús, ha mindezt hétvégén, munkaszüneti napokon teszi.
  • Ha egy új bankkártyája van. Még akkor is, ha azt mondja, csak munkaügyekre kell. Valószínűleg ez való arra, hogy a szeretőjüket kifizessék.
  • Ha arra kér a párunk, hogy ne hívjuk a céges telefonjukon, vagy azt mindig elrakja valamilyen fura helyre, például elzárja otthon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top