nlc.hu
Aktuális

Növényi Norbert újra pankrátornak állhat

„Már érzem magamon az idő múlását” – Növényi Norbert újra pankrátornak áll?

Az egykori élsportoló korábban már megcsillogtatta pankrátori tehetségét. Most, hogy ismét részt vett egy edzésen, kedve támadt a folytatáshoz.

Bár nem azzal a céllal érkezett az edzőterembe Növényi Norbert, hogy maga is ringbe szálljon, ám az edzők és Bárdosi Sándor lelkesedése magával ragadta. „Utoljára 2018-ban volt egy nagy pankrátormérkőzésem, amit nagyon élveztem, ám marha nagy meló volt. Lehet, hogy néhányaknak ez a műfaj csak vicceskedésnek tűnik, de nem az. Minden mozdulatra fel kell készülni, komoly edzés előzi meg az egészet. Amikor én a rangadó mellett döntöttem, heti ötször edzettem, gyakoroltam, amennyit csak tudtam. Óriási meló volt, nem tudom, hogy szeretném-e ezt újra” – mondta Növényi Norbert, aki Bárdosi Sándorral ismét ringbe szállt egy rendkívüli alkalom erejéig. Bárdosi azonban nem érné be ennyivel, szeretné, ha Növényi ismét egy nagy meccs mellett döntene, pankrátorként.

növényi norbert bárdosi sanyi

Fotó: Sláger TV

„Én is belekóstoltam már ebbe a világba és nagyon szerettem. Igaz, a legutóbbi nagy mérkőzés után – a saját hülyeségem miatt – a térdem felmondta a szolgálatot, de még így is szeretném folytatni. Ha Norbi igent mond erre, én is ringbe szállok. Örülnék egy páros mérkőzésnek, ahol mindegyikünknek saját ellenfele van” – tette hozzá lelkesen Bárdosi, akinek még nem sikerült meggyőznie a barátját.

„Már érzem magamon az idő múlását. Nehezebben mennek az egyes figurák, jobban kifulladok utánuk és legyünk őszinték, a pankráció sem veszélytelen műfaj. Még nem adtam be a derekam, de Sanyi nagyon lelkes. Talán, ha egy kicsit győzköd még, igent mondok és visszatérek a pankráció világába” – mondta az Üdv a Családban! című műsorban Növényi Norbert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top