nlc.hu
Aktuális

Gyerekelőadást rendez Gothár Péter

Gyerekelőadást rendez a zaklatási botrányba keveredett Gothár Péter

Gothár Pétert a Katona József Színház a zaklatási botránya miatt kitiltotta a színház területéről,

A Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színházban rendez a következő évadban Gothár Péter: az Óz, a varázsló lesz az első színházi bemutató, amelyre az után kérték fel Gothárt, hogy a Katona József Színház a zaklatási botránya miatt kitiltotta a színház területéről, és befejezte a vele közös munkát – írja a hvg.hu.

Gothár azóta sem nyilatkozott az ügyről, ahogy semmilyen módon nem utalt arra sem a nyilvánosság előtt, hogy a jövőben bármit is máshogy csinálna, mint azelőtt.

Gothár Péter rendező Jacobi Viktor Leányvásár című nagyoperettjének próbáján a szegedi Dóm téren 2013. július 3-án. A Szegedi Szabadtéri Játékok idei nyitóprodukcióját 2013. július 5-én mutatják be. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Gothár Péter rendező Jacobi Viktor Leányvásár című nagyoperettjének próbáján a szegedi Dóm téren 2013. július 3-án. A Szegedi Szabadtéri Játékok idei nyitóprodukcióját 2013. július 5-én mutatják be (Fotó: MTI / Kelemen Zoltán Gergely)

Gothár 2023 januárjában, Horváth Péter színpadi adaptációja alapján rendezi meg L. Frank Baum több mint százhúsz éve született meséjét, ahogy azt a Színház.online észrevette a Kolibri évadzáró sajtóközleményében. Az előadást a színház kisiskolásoknak szánja. A nőjogi szervezetek a botrány kitörésekor azt követelték, sehol ne játsszanak többé Gothár-rendezést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top