nlc.hu
Aktuális

Válságos állapotban van a terézvárosi házomlásban megsérült táncos

Válságos állapotban van a terézvárosi házomlásban megsérült táncos

Egy barát szerint élet és halál között lebeg a Jókai utcai házomlásban megsérült 26 éves balerina.
házomlás

Válságos állapotban, gépekre kötve fekszik a kórházban a Budapesti Operettszínház táncművésze, aki súlyos koponya- és gerincsérülést szenvedett a hétfői Jókai utcai házomlásban – írja a Bors. A balerina párja korábban elmondta, hogy éppen az operettszínházba tartottak, amikor bekövetkezett az omlás, a férfi a törmelék alatt találta meg a táncművészt. 

A lapnak egy névtelenséget kérő barát azt mondta: az orvosi csapat döntése értelmében először a 26 éves Nikolett koponyáján végezték el a szükséges beavatkozásokat, a gerincműtétre csak előbbi eredményessége esetén kerülhet sor.

Jelenleg sajnos élet és halál között lebeg, de reménykedünk a mielőbbi felépülésében

– fogalmazott a barát.

Apáti Bence, az operettszínház balettigazgatója a Karc FM rádióban beszélt a balesetről, és azt kérte mindenkitől, hogy mondjon el egy imát a balerináért. A teátrum emellett imaláncot indít a Mária Rádióban, amelynek során minden nap a hallgatókkal együtt egy emberként imádkoznak a fiatal táncművész gyógyulásáért.

„Nem érezzük magunkat felelősnek, mert mindent az előírásoknak megfelelően végeztünk” – mondta a Borsnak a kivitelező cég, a Pillér-Lakás Kft. ügyvezetője. Hozzátette, hogy rendelkeznek megfelelő felelősségbiztosítással, amely nemcsak az épületkárokra és szerencsétlenségben összetört autókra terjed ki, hanem a balerina gyógykezelésére is.

(Kiemelt kép: Neményi Márton)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top