nlc.hu
Aktuális

Az aszályos területeken Kovács Kati segítségét kérik

„Nem viccből kérik, hanem halálosan komolyan” – Kovács Katitól várják az esőt a rajongói

Az énekesnő egy dologban viszont biztosan tud segíteni az embereknek.

Rendkívül forró hetek vannak mögöttünk, és ugyan tegnap esett egy kevés eső, sok területen súlyos aszály van. Kovács Kati viszont ezekben a melegekben sem áll meg, és az országot járva koncertezik. 

Kovács Kati

Kovács Kati (Fotó: Olajos Piroska)

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekesnő nagyon közvetlen, így a fellépések előtt-után nem elzárkózik, hanem beszélget a rajongóival, akik mostanában eléggé furcsa dolgokat várnak tőle. 

„Az életem során talán nem túlzok, hogy több millió emberrel váltottam már szót, nagyon szeretek a közönséggel beszélgetni – mondta a Borsnak az énekesnő. – Sokféle témát szoktunk érinteni, zenéről, az életükről diskurálunk, idén azonban furcsa dolog történik: ha egy aszályos országrészbe látogatok, azt kérik tőlem, hogy énekeljem az Add már uram az esőt című slágeremet. És ezt nem viccből kérik, hanem halálosan komolyan… Higgyék el, én lennék a legboldogabb, ha bármilyen befolyásom lenne az időjárásra. Abban sajnos nem tudok segíteni. Az emberek hangulatát azonban igyekszem feldobni a koncertjeimen. Ennyit tehetek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top