nlc.hu
Aktuális

Konténerházzal segítenének az asszonyon, akinek a kemoterápia alatt égett le otthona

Konténerházra gyűjtenek, hogy segíthessenek az asszonyon, akinek a kemoterápia alatt égett le otthona

Hiányzik még néhány millió ahhoz, hogy be tudjanak szerezni egy konténerházat a nehéz helyzetbe került asszonynak és fiának.

Mi is írtunk arról a daganatos beteg asszonyról, aki éppen kezelésen volt, amikor leégett szalkszentmártoni otthona. A szörnyű eset után az  ország egy emberként mozdult meg, nagyon sokan ajánlották fel segítségüket Sümegi Gyuláné Terikének és fiának. Szalkszentmárton polgármestere, Gulyásné Horváth Tünde a Borsnak elmondta, nem volt kérdés, hogy ők is igyekeznek támogatni a családot ebben a nehéz helyzetben.

„Kellett némi idő, amíg ezt szervezett keretek közé tudtuk tenni, illetve ahhoz is, hogy felmérjük, hogy mik a legfontosabb dolgok, amire most szükségük lesz. Egy konténerház az, ami most a leginkább segítené őket, ennek az ára 7-10 millió forint között van, ehhez még néhány millió forintra van szükségük” – nyilatkozta.

Zöld konténerház

Képünk csak illusztráció (Fotó: Getty Images)

Gulyásné Horváth Tünde hozzátette, amíg nem tudnak beköltözni új otthonukba, biztosítanak egy helységet nem pénzbeli adományoknak. „A különféle felajánlások azt is lehetővé teszik, hogy a leégett házat elbontsuk, illetve az újba a vizet, a villanyt bevezessük. Rengetegen jelentkeztek, volt, aki eszközöket, volt, aki munkaerőt kínált fel, hihetetlen ez az összefogás, jó tudni, hogy ennyi jó ember él itthon” – zárta gondolatait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top