nlc.hu
Aktuális

Tótpeti Lili az ATV ú időjósa

21 éves szépségkirálynő, Tótpeti Lili veszi át Gaál Noémi helyét az ATV-nél

Nem lesz új feladat Lili számára.

Hétfőn mi is beszámoltunk arról, hogy távozik az ATV időjósa, Gaál Noémi, mára pedig az is kiderült, ki veszi át a helyét. 

Az ATV-nél eltöltött évekért hálás vagyok, jó közösség tagja lehettem. Viszont nagyon nehéz időszak áll mögöttem, édesapám betegsége, majd elvesztése és az évek óta elmaradt pihenések miatt elfáradtam” – mondta a távozásról Gaál Noémi, akit február 28-án láthattak utoljára a nézők. 

Tótpeti Lili

Tótpeti Lili (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Az új időjárás-jelentő Tótpeti Lili, a 2021-es Miss World Hungary győztese lesz, aki tavaly már kipróbálhatta magát ebben a szerepben. „Kiskoromtól kezdve nagyon érdekelt a hírek világa, a műsorvezetés. Nagy öröm számomra, hogy az ATV lehetőséget adott, hogy pár napig tőlem tudják meg a nézők, hogy milyen idő várható. A hiteles tájékoztatás érdekében a csatorna arca, Gesztesi Máté nagyon sok mindent megtanított nekem – mondta akkor a 21 éves szépségkirálynő. Most pedig így nyilatkozott az új lehetőségről. – Nagyon köszönöm, hogy a tavalyi szárnypróbálgatásom után az ATV vezetősége bizalmat szavazott nekem és ezentúl állandó időjós lehetek a csatornán. A felkészülésben rengeteget segítettek a kollégáim, de folyamatosan szeretnék még többet tanulni. Alig várom, hogy tőlem tudják meg a nézők az aktuális időjárást. Nagyon hálás vagyok a televíziónak a lehetőségért.

A csatorna a naphíre.hu-nak indokolta meg a döntést. „Nem titkolt célunk, hogy tehetséges, új arcokat ismerhessen meg a nagyközönség. Tótpeti Lili korábban rövid ideig már feltűnt az ATV képernyőjén, s mivel elnyerte a nézők szimpátiáját, így logikus döntés volt, hogy vele egészül ki a csapatunk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top