nlc.hu
Aktuális

Gyilkosság: megölte a feleségét, majd magával is végzett

Lelőtte súlyos beteg feleségét, majd magával is végzett egy férfi Mohácson

Lelőtte feleségét, majd magával is végzett egy férfi Mohácson

Lelőtte feleségét, majd magával is végzett egy férfi Mohácson – közölte a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság pénteken az MTI-vel.

Villogó egy rendőrautó tetején

Gyilkosság történt (Fotó: Unsplash)

A közlemény szerint a férfi csütörtökön nem sokkal éjfél előtt arról tett bejelentést a rendőrségen, hogy lelőtte a feleségét, és magát is meg fogja ölni. A rendőrök azonnal a helyszínre indultak, majd a házhoz érve megpróbálták elérni a férfit, azonban a kapcsolatfelvétel sikertelen volt. A Terrorelhárítási Központ műveleti egysége bement a házba, és a 66 éves nőt és 74 éves férjét is holtan találta az épületben. A férfi búcsúlevelet hagyott, amelyben tettét felesége súlyos betegségével indokolta. A nyomozók megállapították, hogy a férfi egy lövéssel először a feleségét, majd egy újabb lövéssel magát ölte meg – tájékoztatott a rendőrség. Az elkövetéshez használt pisztolyt a nyomozók lefoglalták – tették hozzá.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntette miatt indított eljárást az ügyben, a bűncselekmény körülményeinek tisztázása folyamatban van.

Szinte minden hétre jut egy eset, amikor egy nőt megöli valamelyik férfi családtagja, hozzátartozója. 2022 novemberében egy férfi azért tárcsázta a Szegedi Rendőrkapitányság számát, hogy bejelentse, lakásukban végzett a feleségével. A police.hu információi szerint a férfi puszta kézzel oltotta ki az asszony életét.

Van segítség!

Ha neked vagy valakinek a környezetedben segítségre van szüksége, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top