nlc.hu
Aktuális

Lázár János "faketelenül"

Lázár János Sandra Bullock bőrébe bújva reklámozza a vármegyebérleteket

Lázár Keanu Reevesszel és Sandra Bullockkal került egy képre.

Fake-telenül – április 24-től a MÁV-appon és hamarosan a jegypénztáraknál – ezzel a felirattal tett közzé egy montázst vasárnap az építési és közlekedési miniszter. Lázár Jánost a kommunikációs csapata a minisztert és kollégáját, a korábbi Hír Tv-s Krakkó ÁkosKeanu Reevesszel és Sandra Bullockkal montírozta egy fotóra, utalva ezzel a Féktelenül című filmre.

Lázár az Orbán Viktor évértékelőjén bejelentett vármegyebérletet akarta promózni a képpel, mindenki döntse el, mennyire sikerült: 

A vármegyei bérlet minden megyében ugyanannyiba fog kerülni, és 50 forinttal olcsóbb lesz, mint a havi BKK-bérlet, azaz 9450 forintba kerül majd. Az országbérlet havi ára pedig 18 900 forint lesz.

Ezzel a bérlettel a MÁV és a Volánbusz helyközi járatain lehet majd utazni. A vármegyeivel nyilvánvalóan megyén belül, az országossal vélhetően az egész országban. A városi tömegközlekedést sehol nem integrálják a bérletbe, azaz jegyet vagy bérletet kell váltani, ha valaki a helyi közösségi közlekedési cég járatain folytatja az utazását.

LÁzár János

Fotó: Lázár János Facebook-oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top