nlc.hu
Aktuális

Viperával vertek össze egy anyát Szombathelyen

Egy Nótár Mary-koncert közben vertek össze viperával egy anyát és a segítségére siető férjét

Nótár Mary koncertje alatt több férfi támadt rá egy gyermekeivel a koncertet hallgató nőre.
Mentő a szombathelyi verekedés után.

A Nyugat.hu írta meg, hogy vasárnap este a szombathelyi majális programsorozat helyszínén, Nótár Mary koncertjének ideje alatt több férfi támadt rá egy gyermekeivel a koncertet hallgató nőre. Az asszonyt az elmondások alapján viperával többször is megütötték a fején. A férje a támadást látva a felesége segítségére sietett, de őt is többször fejbe vágták, emiatt a földre került. A történteket pedig közelről végignézte a házaspár négy kiskorú gyermeke. A legkisebb, egy kislány a dulakodásban kiesett a babakocsiból, de szerencsére ő nem sérült meg.

A mentők a házaspárt kórházba szállították fejsérülésekkel. A hozzátartozók elmondása alapján az asszony fején két helyen keletkezett 10-10 centis sérülés. A haj leborotválása után kapoccsal fogatták össze a sebeket az SBO-n.A férfi a fején és a mellkasán szenvedett sérüléseket. Csontja is törött, az estét a kórházban kellett töltenie.

A családtagok a Szombathelyi Rendőrkapitányságon feljelentést tettek.

A lap értesülései szerint legalább az egyik támadó érintett több brutális, hasonló verekedésben is, amelyek az elmúlt hetekben történtek.

Kiemelt fotó: YouTube

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top