nlc.hu
Aktuális

Liftbe szorult menyasszony

Rémálom: liftbe szorult a menyasszony az esküvője előtt

A násznép több tagjával szorult a liftbe a menyasszony, alig kaptak levegőt.

Az esküvőd napja életed egyik legfontosabb napja. Egy nap, amelyről az emberek azt remélik, hogy csak egyszer jön el életükben. Azonban nem mindenkinek sikerül tökéletesen ez a nagy esemény: egy indiai menyasszony a legrosszabb rémálmával szembesült, amikor több mint fél órára bent ragadt egy liftben, mielőtt megmentették.

A felvonóból kimentett menyasszonyról készült videó egyre terjed a Twitteren. A videón egy sereg néző és családtag áll a liftajtó előtt, és várja, hogy a bent rekedt emberek végre kiszálljanak. Amikor a felvonó kapui végre szétnyílnak, betódulnak rajta a kint várakozók, hogy kimentsék az embereket, és segítsenek nekik levegőhöz jutni.

A lift láthatóan kicsi volt, és a menyasszony nem volt egyedül benne. Elkísérte három nővére és két kiskorú is. Elég kevés levegő maradhatott a liftben, és a nők és a gyerekek csak úgy kapkodták a levegőt, és megrendültnek tűntek. Az eset a menyasszony esküvője előtt történt közvetlenül. Bár a rokonok is próbálkoztak a mentéssel, végül a tűzoltóknak sikerült a manőver.

Van, amikor a cipő szorít, ezek azonban kényelmes lábbelik a nagy napra.

(via)

lift belülről

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top