nlc.hu
Aktuális

Egy meztelen nő miatt hívták ki a rendőrséget

Egy meztelen nőt kellett elszállítani a rendőröknek a pesti plázából

A meztelen asszonyt rendőri kísérettel elszállították a helyszínről.
Villogó egy rendőrautó tetején

Zavarodott nő sétált be Budapest egyik legnagyobb üzletközpontjába, majd egy ruhaboltba betérve megszabadult a viseletétől és anyaszült meztelenül ordítozni és táncolni kezdett. Pár másodperc elteltével azonban erőszakos viselkedésbe torkollott a jelenet. A biztonsági szolgálat a rendőrség és a mentők segítségét kérte, végül a hatóságoknak testi kényszert is be kellett vetniük, hogy meg tudják fékezni a nőt. A bevásárlóközpont egyik dolgozója durva részleteket mesélt az incidensről, írja a Bors.

Az Országos Mentőszolgálat arról tájékoztatta a lapot, hogy a meztelen asszonyt rendőri kísérettel elszállították a helyszínről, és jelenleg egy egészségügyi intézményben megfigyelés és kivizsgálás alatt áll. 

„Az egyik kolléganőm mondta, hogy ők látták a nőt, ahogy ruhában megy be az üzletbe, majd ott vetkőzött le. Később pedig csak akkor foglalkoztunk újra vele, hogy mi történik, amikor a tömegben néhányan arrébb rohantak, meg sikoltoztak. Akkor tudatosult bennünk, hogy valami balhé van, és a nőt próbálják meg lefegyverezni a rendőrök. Még gázspray szagát is érezni lehetett az egész folyosón, úgyhogy szerintünk azt is használtak ellene. Kettő óra körül, amikor végre le tudták nyugtatni a nőt, akkor láttuk, hogy egy ilyen zubbonyszerű ruhaanyagba csomagolták a nőt, és úgy vitték el”– mondta az egyik szemtanú a lapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top