nlc.hu
Aktuális

Saját fiát is átverte a magyar olimpikon

Saját fiát is átverte a magyar olimpikon, tízmilliókat csalt ki másoktól

Saját fiát is átverte a magyar olimpikon. A sportoló azt állította, hogy agytumora van, de csak azért, hogy minél több pénzt zsebeljen be. A rendőrség jelenleg is nyomoz az üggyel kapcsolatban.
Bankkártya

Ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, egy magyar olimpikon több embert is átvert az évek során, ugyanis azt hazudta, hogy agytumora van. A célja az volt, hogy minél több pénzt zsebeljen be a nem létező kórházi kezelésére.

A sportoló fia a Blikknek elárulta, hogy édesanyja még őt is átverte. 

Sajnos, igaznak tűnnek, amit mások is állítanak róla. Engem is átvert, nem anyagilag, csupán sok mindenben nem volt őszinte velem, de ezekről nem szeretnék beszélni. Már nem is tartjuk a kapcsolatot egymással

– árulta el a férfi a lapnak, aki a neve elhallgatását kérte.

A fia elmondta, hogy beszélt azokkal az emberekkel, akiket édesanyja átvert. Kiderült, hogy az a hír is igaz, miszerint az egykori sportoló még a bérelt lakását is el szerette volna adni az egyik ismerősének.

A nő tornászként indult az 1980-as moszkvai olimpián, később családjával külföldre költözött, majd 2009-ben kitoloncolták őket Kanadából, mert többévi próbálkozás után sem kapták meg a letelepedési engedélyt. 

A rendőrség jelenleg is nyomoz csalás és okirat-hamisítás bűntettének megalapozott gyanúja miatt. Kiderült, hogy eddig hat embert tévesztett meg az olimpikon. A károsultak között volt olyan is, aki az összes anyai örökségét kölcsönadta a tornásznak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top