nlc.hu
Aktuális

A temetőben akartak kirabolni egy 19 éves fiút

Berángattak a temetőbe egy 19 éves fiút azért, hogy kirabolják

Egy 19 éves fiú éppen az utcán sétált Kecskeméten, amikor két férfi a temetőbe rángatta, hogy kirabolják. Miután a fiú nem szerette volna odaadni az értékeit, az elkövetők bántalmazták és rángatták.

Egy 19 éves orgoványi fiú 2023. július 5-én egy kecskeméti utcában sétált. Éppen egy temető mellett ment el, amikor két ismeretlen berántotta a sírkertbe és az értékeit követelték – írja a police.hu

A fiú nem akarta odaadni az értékeit, ezért az ismeretlen elkövetők bántalmazták, megrángatták, átkutatták a zsebeit, miközben még a nadrágját is elszakították.

A rablók mindössze pár száz forintot találtak a fiú zsebeiben, amit rögtön el is vettek és elfutottak. A sértett a történtek után azonnal a rendőrségre sietett, hogy bejelentést tegyen. Szerencsére elég jó személyleírást sikerült adnia a két rablóról, olyannyira, hogy még a rajtuk lévő tetoválásokat is jól megfigyelte. 

A bejelentés után az egyik elkövetőt egy órán belül, a másikat pedig másfél órán belül sikerült elfogadni, majd előállítani.

A 28 és 33 éves kecskeméti férfiakat rablás bűntettével gyanúsítják. A letartóztatásukat már kezdeményezte a rendőrség.

Egy betörő törte fel a bejárati ajtó zárát

Egy betörő törte fel a bejárati ajtó zárát (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top