nlc.hu
Aktuális

Mém a kecskeméti Táncsics Mihály kollégium igazgatójáról

El kellett hagynia a kollégiumot a diáknak, aki mémet csinált az igazgató bakijából

Hivatalosan nem rúgták ki a diáklányt a kecskeméti kollégiumból, de állítása szerint ki kellett költöznie, miután mémet készített egy átfotosoppolt fotóból, amin az igazgató látható.

Egy hónappal ezelőtt átadták a Kecskeméti Táncsics Mihály Középiskolai Kollégium új műfüves focipályáját, és az ünnepségen természetesen részt vett a kollégium igazgatója, Bibok Róbert is. Csakhogy az avatáson fordítva tartotta a nemzeti színű szalagot, majd az erről készült fotót valaki manipulálta, hogy helyes sorrendben legyenek a színek.

Ez volt az eredeti kép, Bibok Róbert balról a második:

a Kecskeméti Táncsics Mihály Középiskolai Kollégium új műfüves focipályájának átadása

Fotó: KTE Labdarúgó Akadémia

Ez pedig a manipulált fotó: 

a Kecskeméti Táncsics Mihály Középiskolai Kollégium új műfüves focipályájának átadása

Fotó: Kecskeméti Táncsics Mihály Középiskolai Kollégium

Ebből a bakiból gyártott mémet egy diák, és feltöltötte egy kollégiumi belső csoportba. Ennek a híre az igazgatóhoz is eljutott, aki behívta a diákot egy „személyes pedagógiai célú elbeszélgetésre” – írja a Kecsup.hu.

Bár az oldalnak korábban az igazgató azt állította, hogy a diák jogviszonya továbbra is fennáll, vagyis nem rúgta ki a fiatalt, az érintett diák a Kecsupnak mégis azt írta:

távoznia kellett a kollégiumból.

A diák állítása szerint miután megtörtént a fenyegetőző elbeszélgetés, újból megkereste őt az igazgató, és közölte vele, hogy az említett feljelentést nem teszi meg, de a kollégiumi ballagás után (két héttel az érettségi előtt) el kell hagynia az intézményt. Vagyis hivatalos kirúgást valóban nem történt, de mégsem maradhatott a kollégiumban.

A diáklány azt írta, a mémet azért gyártotta, mert oldani akarta a feszültséget egy kis humorral az érettségi előtt. Nem az igazgató elleni támadásnak szánta, de beismerte a hibáját, és bocsánatot kért érte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top