nlc.hu
Aktuális

Leleményes börtönszökés

Hihetetlen leleményességgel szökött meg a börtönből egy brazil rab – videó

Még Michael Scofield is megirigyelné!
börtön

Hihetetlen leleményességgel szökött meg egy 34 éves brazil rab a pennsylvaniai börtönből: rákmászásban lépette meg a veszélyes gyilkos. Pont ugyanúgy, ahogy májusban egy társa. Ő is a kezeit a fal egyik oldalára, lábait pedig a másikra helyezve kezdett mászni. Mindezt a börtön biztonsági kamerája rögzítette.

Mutatjuk:

Az elkövető ezután a tetőről mászott le.

A veszélyes rab még mindig szabadlábon van, a rendőrség nagy erőkkel keresi.

Pár éve egyébként már beszámoltunk egy elképesztő börtönszökési kísérletről: akkor egy rab a saját lányának álcázva próbált megszökni a börtönből. A 42 éves férfi gumimaszkot, hosszú, fekete parókát és látogatóba érkező lánya ruháit húzta magára, majd megpróbált kisétálni a büntetés-végrehajtási intézetből. Mindezt úgy, hogy a lánya közben odabenn maradt. A terve nem jött be, lebuktatta a zavart viselkedése. A meghiúsult szökési kísérlet után ráadásul a börtön szigorúan őrzött részlegére helyezték át, a lányát pedig bűnrészesség miatt felelősségre vonták.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top